Being the change in Leadership

Natuurlijke leiders zijn mensen die het talent hebben om de informatie uit de groep (groepsbewustzijn) aan wie ze leiding geven te ervaren. Oftewel de informatie stroomt van nature door leiders heen. Op een diep niveau leren luisteren en het verder uitbouwen van je intuïtie zijn daarbij de sleutel. Groei kan alleen plaatsvinden als het bewustzijn wordt vergroot. Leiders hebben hierin een cruciale rol.

 

Doel

Het doel van het weekend is ervaren hoe dit nieuwe leiderschap voor jou werkt. Hoe blijf je in verbinding en volg je de ‘goede’ richting? Hoe leer je de informatie vertalen en omzetten naar de groep waarmee je verbonden bent. Hoe zet je jouw talenten in? Hoe krijg je weer beweging in stukken die ‘vastzitten’ in de groep of organisatie waarvan jij deel uit maakt.

 

Wat leer je

  • Wat is natuurlijk leiderschap
  • Meer bewust worden van eigen leiderschapsstijl en talenten
  • Natuurlijke talenten verder uitbouwen en je bewustzijn hierop vergroten.
  • Hoe blijf je meer verbonden met je talenten en het grotere bewustzijn (leiderschap nieuwe stijl) zodat er nieuwe antwoorden komen en doorstroming.
  • Vergroten en verdiepen van je intuïtie en herkennen hoe het werkt voor jou

 

Voor wie

Dit weekend is voor leidinggevenden, die een natuurlijk talent hebben op leiding/sturing geven aan groepen mensen. Die een interne motivatie hebben om te groeien. Zelfreflectie, moed om de dingen waar je tegenaan loopt bespreekbaar te maken.

Groot deel van het weekend zal gaan over het verdiepen/vergroten van jouw intuïtie en herkenning hiervan.

 

Over Hélène en Danny

Wie wat tijd met hen doorbrengt kan voelen dat zij de diepe, actief luisterende native way of life in hun leven hebben geïntegreerd. Zij weten zich gesteund door hun jarenlange ervaring als therapeuten, sterke natuurverbinding, wortels in native teachings en met de informatie die doorkwam toen zij samen kwamen. Samen aan het werk ervaren ze dat hun persoonlijke talenten elkaar op een prachtige en krachtige manier aanvullen waardoor er nog meer helderheid, zachtheid en doorstroming kan komen in iedere situatie.

Door hun diverse achtergrond vormen ze een prachtige brug van de diepte en wijsheid van de oeroude tradities naar onze praktische westerse levensstijl.

Met rust, toewijding en zachtheid leven ze voor wat ze uitdragen. Ze gaan naast je staan in elk proces en doen hun werk “for the good of all, for now and the next seven generations”.

 

Datum

  • Weekend 9 en 10 maart
  • Van 10.00 uur tot 17.00 uur

 

Locatie

Dit weekend vindt plaats in de Villa op de Hoorneboeg, een prachtige buitenplaats in de bossen aan de Hoorneboegse hei in Hilversum www.dehoorneboeg.nl. Beide dagen wordt er een heerlijke biologische lunch verzorgt door de Hoorneboeg in de Kas.

 

Kosten en aanmelding

Voor meer informatie over dit weekend en aanmelding kun je een mail sturen aan danny@familyvibes.nlof telefonisch contact opnemen 06-81893588 Als we je nog niet kennen vinden het fijn om je voor het weekend al te ontmoeten in een kennismakingsgesprek.
De kosten voor het weekend bedragen 275,- incl. btw

Naam (Verplicht)

Email (Verplicht)

Onderwerp :
Being the change in Leadership

Vraag